Advertisement

Edin Dzeko Fenerbahçe - Fenerbahce Nin Gelecek Sezon Hedefi Edin Dzeko / Roma ile yollarını ayırması beklenen deneyimli santrafor için.

Edin Dzeko Fenerbahçe - Fenerbahce Nin Gelecek Sezon Hedefi Edin Dzeko / Roma ile yollarını ayırması beklenen deneyimli santrafor için.. Dha'nın haberine göre menajeri mirsad türkcan ile birlikte i̇stanbul'a gelen 33 yaşındaki bosnalı yıldız. Dzeko, fenerbahçe'ye transfer olacak mı? Bosna herkesli yıldız edin dzeko'nun i̇stanbul'a gelmesi fenerbahçe taraftarlarını heyecanlandırdı. Fenerbahçe edin dzeko renklerine bağladı! Roma'nın dünyaca ünlü forveti edin dzeko i̇stanbul'a geliyor.

Fenerbahçe edin dzeko renklerine bağladı! Transferin son günü fenerbahçe'den dev hamle! Edinilen son dakika bilgilerine göre dzeko 'nun saat 11.15 ' te i̇stanbul 'a indiği belirtildi. Dzeko'nun menajeri de aralarında newcastle ve west ham ile fenerbahçe'nin de bulunduğu takımlarla temas kurdu. 01 şubat 2021 pazartesi 11:29.

Edin Dzeko Fenerbahce Icin Geldi
Edin Dzeko Fenerbahce Icin Geldi from icdn.ensonhaber.com
Edinilen son dakika bilgilerine göre dzeko 'nun saat 11.15 ' te i̇stanbul 'a indiği belirtildi. Roma ile yollarını ayırması beklenen deneyimli santrafor için. Fenerbahçe, transferde emre belözoğlu ve vedat muriç ile anlaşırken, üçüncü bomba i̇talya'dan geldi. Transferde ismi fenerbahçe ve beşiktaş ile anılan bosna hersekli 35 yaşındaki golcü futbolcu edin dzeko, i̇stanbul'a geldi. Edin džeko boşnak millî futbolcudur. Roma ile 2020 yılına kadar sözleşmesi bulunan. 28 mayıs 2021, 08:52 i̇şte fenerbahçe'nin forvet hedefi! Dha'nın haberine göre menajeri mirsad türkcan ile birlikte i̇stanbul'a gelen 33 yaşındaki bosnalı yıldız.

Fenerbahçe dzeko'nun istediği parayı verebilir mi?

Bosna herkesli yıldız edin dzeko'nun i̇stanbul'a gelmesi fenerbahçe taraftarlarını heyecanlandırdı. Fenerbahçe'nin yeni sezon transferleri için çalışmaları devam ederken edin dzeko iddiası ortaya atıldı. Fenerbahçe dzeko'nun istediği parayı verebilir mi? Transferde ismi fenerbahçe ve beşiktaş ile anılan bosna hersekli 35 yaşındaki golcü futbolcu edin dzeko, i̇stanbul'a geldi. 01 şubat 2021 pazartesi 11:29. Fenerbahçe'de gözler forvet transferine çevrildi! İtalyan roma kulübünün bosnalı forvet oyuncusu edin dzeko'ya fenerbahçe´ye transfer olacak mısın sorusu soruldu. Dzeko'nun fenerbahçe'yle görüşmek için i̇stanbul'a geldiği iddiaları ortaya atıldı. Dha'nın haberine göre menajeri mirsad türkcan ile birlikte i̇stanbul'a gelen 33 yaşındaki bosnalı yıldız. Edin dzeko fenerbahçe'ye hoşgeldin ? 1986'da sarajevo'da dünyaya gelen edin dzeko, kariyerine zeljeznicar'da başladı. Roma'nın dünyaca ünlü forveti edin dzeko i̇stanbul'a geliyor. Futbolcu kesin bir dille hayır cevabı verdi.

Dzeko'nun fenerbahçe'yle görüşmek için i̇stanbul'a geldiği iddiaları ortaya atılmıştı. Dzeko'nun fenerbahçe'yle görüşmek için i̇stanbul'a geldiği iddiaları ortaya atıldı. Roma'nın dünyaca ünlü forveti edin dzeko i̇stanbul'a geliyor. 01 şubat 2021 pazartesi 11:29. 28 mayıs 2021, 08:52 i̇şte fenerbahçe'nin forvet hedefi!

Fenerbahce De Edin Dzeko Nun Forvet Adaylarindan Biri Oldugu Iddia Edildi 90min
Fenerbahce De Edin Dzeko Nun Forvet Adaylarindan Biri Oldugu Iddia Edildi 90min from images2.minutemediacdn.com
Forvet pozisyonunda görev yapan oyuncu, serie a anahtarlar edin dzeko fenerbahçede, edin dzeko fenerbahçe son dakika, edin dzeko fenerbahçe. Fenerbahçe edin dzeko renklerine bağladı! Roma ile 2020 yılına kadar sözleşmesi bulunan. Roma ile 2020 yılına kadar sözleşmesi bulunan yıldız futbolcunun i̇stanbul'a geliş nedeni. Roma 'nın yıldız futbolcusu edin dzeko, fenerbahçe ile görüşmek üzere i̇stanbul 'a geldi. Transferin son günü fenerbahçe'den dev hamle! Twitter'da takipçimiz olun ve günün en önemli haberlerini takip edin. Başlangıç tarihi 1 şub 2021.

Fenerbahçe edin dzeko için girişimlerde bulundu!

Fenerbahçe'de gözler forvet transferine çevrildi! Roma ile 2020 yılına kadar sözleşmesi bulunan. Edin džeko boşnak millî futbolcudur. Roma'da forma giyen 33 yaşındaki başarılı forvet, sabah saatlerinde i̇stanbul'a geldi. Dzeko, fenerbahçe'ye transfer olacak mı? Edin dzeko fenerbahçe aramanızda 100 şarki bulduk mp3 indirme mobil sitemizde sizi edin dzeko fenerbahçe online herkesin konuştuğu transfer! (golleri ve çalimlari | skills). Roma ile yollarını ayırması beklenen deneyimli santrafor için. İtalyan roma kulübünün bosnalı forvet oyuncusu edin dzeko'ya fenerbahçe´ye transfer olacak mısın sorusu soruldu. Forvet pozisyonunda görev yapan oyuncu, serie a anahtarlar edin dzeko fenerbahçede, edin dzeko fenerbahçe son dakika, edin dzeko fenerbahçe. Transferin son günü fenerbahçe'den dev hamle! Mesut özil ve i̇rfan can kahveci transferinin ardından fenerbahçe ile de adı geçen edin dzeko'nun yıllık maliyetinin çok yüksek olması bu. Öte yandan edin dzeko'nun tatil için türkiye'ye gelmesi, yıldız forvetin transfer dedikodularını da beraberinde getirdi.

Tecrübeli golcünün geliş nedeni henüz bilinmezken hem sarı lacivertli. Fenerbahçe edin dzeko renklerine bağladı! Roma ile yollarını ayırması beklenen deneyimli santrafor için. Başlangıç tarihi 1 şub 2021. Edin dzeko'nun menajeri mirsad türkcan, demirören haber.

Roma Dan Flas Edin Dzeko Karari Fenerbahce Ve Galatasaray Fotomac
Roma Dan Flas Edin Dzeko Karari Fenerbahce Ve Galatasaray Fotomac from iaftm.tmgrup.com.tr
Forvet pozisyonunda görev yapan oyuncu, serie a anahtarlar edin dzeko fenerbahçede, edin dzeko fenerbahçe son dakika, edin dzeko fenerbahçe. Roma'da forma giyen 33 yaşındaki başarılı forvet, sabah saatlerinde i̇stanbul'a geldi. Futbolcu kesin bir dille hayır cevabı verdi. 28 mayıs 2021, 08:52 i̇şte fenerbahçe'nin forvet hedefi! Mesut özil ve i̇rfan can kahveci transferinin ardından fenerbahçe ile de adı geçen edin dzeko'nun yıllık maliyetinin çok yüksek olması bu. Roma ile 2020 yılına kadar sözleşmesi bulunan. Transferin son gününde golcü arayışlarında olan fenerbahçe, dünyaca ünlü santrfor edin dzeko'yu gündemi gündemine almıştı. Öte yandan edin dzeko'nun tatil için türkiye'ye gelmesi, yıldız forvetin transfer dedikodularını da beraberinde getirdi.

İtalya'nın köklü ekii roma'nın yıldız forveti edin dzeko'nun fenerbahçe için i̇stanbul'a geldiği iddia.

Fenerbahçe'de gözler forvet transferine çevrildi! Fenerbahçe dzeko'nun istediği parayı verebilir mi? Transferde ismi fenerbahçe ve beşiktaş ile anılan bosna hersekli 35 yaşındaki golcü futbolcu edin dzeko, i̇stanbul'a geldi. Edin dzeko fenerbahçe aramanızda 100 şarki bulduk mp3 indirme mobil sitemizde sizi edin dzeko fenerbahçe online herkesin konuştuğu transfer! Edin dzeko fenerbahçe'ye hoşgeldin ? Başlangıç tarihi 1 şub 2021. ▬ edin dzeko, yıllık 4.5 milyon avroluk maaşıyla roma'nın en fazla kazananın futbolcusu 1 haziran'a kadar türkiye'de kalacak olan golcü oyuncu, bugün akşam saatlerinde fenerbahçe. Roma'da forma giyen 33 yaşındaki başarılı forvet, sabah saatlerinde i̇stanbul'a geldi. Fenerbahçe yönetimi, sarı lacivertli camiayı bir araya getirmek ve ffp kıstası altında edilen zararın bir kısmını karşılamak amacı ile. Volkan demir'in özel haberine göre fenerbahçe, roma'nın golcüsü edin dzeko için girişimlerde bulundu. Roma'nın dünyaca ünlü forveti edin dzeko fenerbahçe için bugün i̇stanbul'a geldi. Roma ile 2020 yılına kadar sözleşmesi bulunan yıldız futbolcunun i̇stanbul'a geliş nedeni. Tecrübeli golcünün geliş nedeni henüz bilinmezken hem sarı lacivertli.

Roma 'nın yıldız futbolcusu edin dzeko, fenerbahçe ile görüşmek üzere i̇stanbul 'a geldi edin dzeko. İtalyan roma kulübünün bosnalı forvet oyuncusu edin dzeko'ya fenerbahçe´ye transfer olacak mısın sorusu soruldu.

Posting Komentar

0 Komentar